Салат "Нісуаз" - Image

Салат "Нісуаз"

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салати люблять робити всі. Адже, вони за звичай дуже швидко готуються , а результат завжди радує. Салати бувають дуже різними. І серед цього розмаїття і великої кількості рецептів потрібно вміти вибрати рецепти салатів, які стануть улюбленими у вашій родині. Але як дізнатися який рецепт салату вибрати? Ми вам у цьому допоможемо. Сьогодні ми пропонуюємо приготувати вам вишуканий знаменитий салат французького міста Ніцци зі свіжих овочів, варених яєць, анчоусів і оливкового масла. Не сумнівайтеся такий салат стане вашим улюбленим. Цей салат подають в кращих ресторанах світу. Ми ж вам радимо його приготувати вдома і насолодитися його прекрасним смаком не виходячи з дому в світ.

Інгредієнти

Салат

1 качан

Помідори

4 шт.

Філе анчоуса в олії

8 шт.

Тунець в олії

150 г.

Яйця

3 шт.

Цибуля

1 шт.

Червоний солодкий перець

1 шт.

Зелена стручкова квасоля

200 г.

Лимонний сік

50 мл.

Маслини

8 шт.

Оливкова олія

9 ст. л.

Часник

2 зубчики

Базилік

8 листочків

Винний оцет

1,5 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати для заправки 7 ст. л. оливкової олії, 1 роздавлений зубчик часнику, базилік, винний оцет, сіль і перець.

02

Стручкову квасолю варити 5 хвилин, відкинути на друшляк і облити холодною водою.

03

Розігріти 2 ст. л. оливкової олії, додати 1 роздавлений зубчик часнику і квасолю. Готувати 2 хвилини. Остудити, полити лимонним соком.

04

Салат розібрати на листя, порвати їх в миску. Помідори і цибулю порізати, зварити яйця. Перець очистити, нарізати скибочками. Варені яйця очистити і порізати на четвертинки.

05

Салат викладати кілька разів шарами: салат, цибулю, помідори, квасолю і перець.Залити заправкою. Зверху викласти тунець, яйця, маслини і анчоуси.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат "Нісуаз" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua