
Салат "Нісуаз"
Салати люблять робити всі. Адже, вони за звичай дуже швидко готуються , а результат завжди радує. Салати бувають дуже різними. І серед цього розмаїття і великої кількості рецептів потрібно вміти вибрати рецепти салатів, які стануть улюбленими у вашій родині. Але як дізнатися який рецепт салату вибрати? Ми вам у цьому допоможемо. Сьогодні ми пропонуюємо приготувати вам вишуканий знаменитий салат французького міста Ніцци зі свіжих овочів, варених яєць, анчоусів і оливкового масла. Не сумнівайтеся такий салат стане вашим улюбленим. Цей салат подають в кращих ресторанах світу. Ми ж вам радимо його приготувати вдома і насолодитися його прекрасним смаком не виходячи з дому в світ.
Інгредієнти
Салат
1 качан
Помідори
4 шт.
Філе анчоуса в олії
8 шт.
Тунець в олії
150 г.
Яйця
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Червоний солодкий перець
1 шт.
Зелена стручкова квасоля
200 г.
Лимонний сік
50 мл.
Маслини
8 шт.
Оливкова олія
9 ст. л.
Часник
2 зубчики
Базилік
8 листочків
Винний оцет
1,5 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати для заправки 7 ст. л. оливкової олії, 1 роздавлений зубчик часнику, базилік, винний оцет, сіль і перець.
02
Стручкову квасолю варити 5 хвилин, відкинути на друшляк і облити холодною водою.
03
Розігріти 2 ст. л. оливкової олії, додати 1 роздавлений зубчик часнику і квасолю. Готувати 2 хвилини. Остудити, полити лимонним соком.
04
Салат розібрати на листя, порвати їх в миску. Помідори і цибулю порізати, зварити яйця. Перець очистити, нарізати скибочками. Варені яйця очистити і порізати на четвертинки.
05
Салат викладати кілька разів шарами: салат, цибулю, помідори, квасолю і перець.Залити заправкою. Зверху викласти тунець, яйця, маслини і анчоуси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів