
М'ясний рулет
У вас є м'ясо і ви думаєте що можна приготувати такого незвичайного і дуже смачного. Так от ми поспішаємо на допомогу до вас і рекомендуємо вам зробити смачний м'ясний рулет з яловичого і курячого фаршу. Ця відмінна закуска підійде на будь-який святковий стіл. Адже, порізаний рулет шматочками дуже вигідно виглядає на святковому блюді. До речі, такий рулет можна подавати і на вечерю, і на обід. Просто порізавши шматочками рулет і відваривши картоплі або рису для гарніру ви будете мати відмінну ситну вечерю або обід. М'ясний рулет хороший як в якості закуски, так і в гарячому вигляді. І до речі, рулет можна вживати і на другий, і на третій день - смак його від цього не зіпсується. А готується рулет досить таки просто і легко.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
400 г.
Фарш курячий
400 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Крекери Delser солоні 500г
14 шт.
Цибуля
1 шт.
Соус Auchan Прованс томатний 300г
150 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати яєчні білки з розкришеним крекером, дрібно нарізаною цибулею, томатним соусом, сіллю і перцем.
02
Додати фарш, добре перемішати.
03
Помістити отриману суміш у форму для запікання і поставити в духовку на 1 годину на температуру 180°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів