
Гарбузовий пиріг із маскарпоне
Десерти з абсолютно натуральних інгредієнтів максимально прості в приготуванні. Якщо ви турбуєтесь щодо зайвих кілограмів, то ця проблема не торкнеться вас, якщо ви обирете гарбузовий пиріг із маскарпоне. Гарбуз, за своєю природою – дієтичний продукт, що містить в собі надзвичайно багато корисних властивостей. Вживаючи гарбуз ви не згадаєте про хвороби травлення, серцево-судинної системи і про проблеми з обміном речовин. Справжній італійський сир маскарпоне перетворить страву з тикви у витвір мистецтва, наділяючи її особливим незабутнім смаком. Фінальний акорд – солодкий аромат кориці, що надає страві неповторності.
Інгредієнти
Гарбуз
250 г.
Мука
200 г.
Яйця
2 шт.
Мед
30 г.
Цукор
2 ст. л.
Вершкове масло
80 г.
Вода
60 мл.
Сода
0,5 ч. л.
Розпушувач
7 г.
Кориця
0,25 ч. л.
Маскарпоне
250 г.
Цукрова пудра
40 г.
Лимон
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно промити гарбуз та потерти на тертці. Змішати з водою та медом і поставити на вогонь, довести до кипіння, потім зняти та дати можливість охолонути.
02
Просіяти борошно з’єднати його з корицею та розпушувачем. Збити яйця з цукром дочиста, додати до цієї суміші вершкове масло та збивати міксером ще 30 секунд. Змішати з гарбузовою масою та поступово вводити борошняну суміш.
03
Взяти роз’ємну форму та, викласти туди тісто шаром приблизно в 2 сантиметра та поставити в розігріту до 170°С духовку на 1 годину. Тісто дістати та залишити охолоджувати, перед цим розрізати на 2 частини.
04
Зробити крем наступним чином: збити міксером маскарпоне з цукровою пудрою. Промастити кремом перший корж та накрити другим.
05
Для помадки потрібно: змішати лимонний сік з цукровою пудрою і помазати верх пирога.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів