Пряне гарбузове морозиво - Image

Пряне гарбузове морозиво

Кількість порцій: 3Час приготування: 5 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Пропонуємо вам унікальний рецепт смачного домашнього морозива з гарбуза, меду і згущеного молока. Всі продукти натуральні, що має неабияке значення, якщо у вас є маленькі ласуни. А якщо ви запропонуєте їм самим взяти участь у приготуванні ласощів - подаруєте їм масу незабутніх вражень. Готується дуже просто і швидко, за смаком не зрівняти з магазинним. Пряні спеції, вершковий смак справжнього пломбіру з легким відтінком міксу меду і згущеного молока роблять абсолютно непомітним присутність гарбузового пюре. Найсмачніший осінній десерт можна готувати тепер майже цілий рік. Готуйте і отримуйте задоволення разом з маленькими чомучками.

Продукти для рецепту

Гарбуз Хоккайдо
52.70 - 79.90

Гарбуз Хоккайдо

за 1 кг

Інгредієнти

Гарбуз Хоккайдо

150 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

150 мл.

Молоко згущене варене

150 мл.

Спеція Імбир мелений

1/4 ч. л.

Кориця Еко мелена 20г

1/4 ч. л.

Мед Літній Мед 750г

1,5 ст. л.

Етапи приготування

01

Гарбуз почистити, запекти в духовці до м'якості і за допомогою блендера перетворити в пюре.

02

Вершки збити міксером протягом 3-4 хвилин, додати мед, згущене молоко, імбир, корицю і гарбузове пюре.

03

Розкласти по формочках і поставити в морозилку на 4 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв