Свинячі відбивні з яблуками - Image

Свинячі відбивні з яблуками

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

До вашої уваги представлений рецепт, в основі якого зовсім не нове, але дуже і дуже смачне поєднання запеченого м'яса з фруктами. М'ясо чудово поєднується не з усіма фруктами, але яблука до нього підходять ідеально. І якщо ви все-таки вирішили його приготувати, то прийміть до уваги декілька порад, які ви можете використовувати під час приготування... Яблука краще брати твердих кисло-солодких сортів. Перед тим, як поставити м'ясо в духовку на кожному шматочку можна зробити надрізи, щоб м'ясо краще пропеклося і залишилося соковитим. А якщо після запікання залишилося трохи соку, то на його основі можна зробити соус і подати разом з м'ясом.

Інгредієнти

Свинина

1 кг

Яблука

500 г

Сир твердий

300 г

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

італійські трави

за смаком

Етапи приготування

01

Свинину нарізати шматочками, кожен з яких злегка відбити. Посипати шматочки сіллю, травами і перцем. Розігріти сковороду і обсмажити шматочки м'яса до напівготовності.

02

Яблука помити, очистити, нарізати скибочками. Деко змастити оливковою олією і викласти на нього м'ясо. Зверху на м'ясо покласти скибочки яблук.

03

Духовку розігріти до 220 градусів. Сир натерти на крупній тертці. Посипати на яблука сир, поставити деко в духовку і запікати близько 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Свинячі відбивні з яблуками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua