Салат-паста з огірка по-грецьки - Image

Салат-паста з огірка по-грецьки

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

До вашої уваги досить своєрідний, але смачний салат-паста. Він одночасно може бути і салатом і закускою, яку можна намастити на шматочки хліба (а користі додасться, якщо хліб буде цільнозерновий), підсушені тости або грінки, загорнути в лаваш (піту), наповнити ним тарталетки (на святах, особливо у форматі фуршет, така форма подачі салату буде дуже доречна). У салат можна додати протертий сир, але тоді пропорційно зменшити кількість сметани. Щодо сметани, то все-таки віддайте перевагу жирній сметані (близько 25%), інакше, з менш жирної, салат вийде трохи рідким. Прикрасити салат можна зеленню, оливкам, маслинами або скибочками огірка.

Інгредієнти

Сметана 25-30%

250 г.

Огірки

200 г.

Часник

20 г.

Зелень

50 г.

М'ята

30 г.

Оливки

100 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Огірки помити і очистити. Зелень помити і просушити. Часник очистити від лушпиння. Інгредієнти з'єднати в блендері і подрібнити (але не до однорідної маси, а шматочками).

02

Сметану збити міксером. Оливки нарізати дрібними шматочками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Добре перемішати салат (до стану однорідної пасти) і охолодити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Салат-паста з огірка по-грецьки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua