Овочевий суп-пюре з креветками - Image

Овочевий суп-пюре з креветками

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Уже давно супи-пюре набули свого поширення серед господинь та часто використовуються ними як одна з головних страв на званих вечерях. Наша страва, звичайно, здивує вас своєю неординарністю та вишуканістю. Секретний компонент – креветки, що доповнять загальну картину смаку своєю аристократичністю та ніжним, витонченим смаком. Ці морепродукти завжди радують нас своїм корисними властивостями, тобто великим вмістом білків та амінокислот. Ми зовсім забули і про не менш важливі складові нашої страви, що містять просто букет вітамінів та масу мінеральних речовин. Поєднання підсмаженої цибульки з морквою, в доповненні з химерною кольоровою капустою та легкого кабачка, є просто феєрією смаку та приємного аромату. Тому, якщо ви забажали прикрасити своє меню новою стравою та здивувати своїх близьких, не майте сумніву - овочевий суп-пюре саме те, що потрібно!

Продукти для рецепту

Морква
12.80 - 19.90

Морква

за 1 кг

Інгредієнти

Морква

3 шт.

Цибуля

1 шт.

Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г

300 г

Кабачок

1 шт.

Картопля фасована

2 шт.

Часник

2 зубчики

Масло вершкове домашнє

70 г

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

100 мл

Креветки тигрові дефростовані 16/20

200 г

Куркума Еко 20г

1/3 ч.л.

Кріп 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Моркву очистити і нарізати кружечками. Цибулю дрібно порубати. Кольорову капусту розыбрати на суцвіття. Картоплю очистити і нарізати дрібними кубиками. Кабачок також очистити і нарізати скибочками. Кріп дрібно порубати.

02

У сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажити в ньому моркву.

03

Додати цибулю і кабачок, обсмажити до рум'яності.

04

Потім покласти кольорову капусту і картоплю, влити 1,5 л. води і варити 15 хвилин.

05

Часник пропустити через часниковий прес і додати до овочів.

06

Слідом влити вершки, знову довести суп до кипіння і проварити ще 3 хвилини.

07

В окремій каструлі відварити креветки до готовності і відкинути на друшляк, щоб стекла рідина.

08

Як тільки овочі в сотейнику будуть готові, перетерти їх блендером разом з рідиною.

09

Посолити і приправити за смаком.

10

Розлити суп-пюре по тарілках, в кожну покласти креветки, посипати рубленим кропом і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв