Омлет із тунцем - Image

Омлет із тунцем

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Історія появи омлету залишається нерозгаданою. Відповісти на це запитання однозначно неможливо. Так як це часто буває, існує кілька сотень рецептів омлету, який роблять в десятках різних країн і зрозуміти звідки ж ідуть витоки неможливо. У різних національних кухнях є свої різновиди омлету: італійська фріттата, японські ому-райсу і ому-соба, російська дрочина. Все таки саме слово «омлет» родом з Франції. Правда, омлет по-французьки таки відрізняється від омлету в інших національних кухнях. Сьогодні вам запропонуємо приготувати ще один різновид омлету з тунцем. Така страва стане відмінним сніданком для всієї родини.

Продукти для рецепту

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
26.10 - 49.80

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Олія кукурудзяна Кама нерафінована 500мл

5 ст. л.

Салат Calvo з тунця 150г

50 г.

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Поставити на вогонь сковороду, влити олію, розігріти. Викласти нарізану цибулю, обсмажити, на маленькому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.

02

Викласти тунець в сковороду, смажити кілька хвилин, розділивши рибу виделкою на шматочки.

03

В окремій сковороді розігріти олію, влити збиті яйца. Через 2 хвилини викласти рибну суміш із першої сковороди, згорнути омлет.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв