Напій "Гаряче яблуко" - Image

Напій "Гаряче яблуко"

Кількість порцій: 6Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей напій дуже нагадує глінтвейн. Щоб його приготувати в домашніх умовах, потрібні ті ж супровідні інгредієнти, що і в нашому напої. Та й спосіб приготування такий же. Тільки замість вина тут використовується яблучний сік. Такий корисний безалкогольний напій можна варити як просто в холодний зимовий вечір до вечері, так і до будь-якого свята. Адже він дуже корисний завдяки яблучному соку і меду. Яблуко - джерело заліза для нашого організму, попереджає ризик серцево-судинних захворювань. А мед добре допомагає, якщо ви застудилися, та й просто для профілактики. Теплий напій буде гарно доповнювати будь-який вечір.

Продукти для рецепту

Сік яблучний Наш Сік 200мл
12.50 - 22.10

Сік яблучний Наш Сік 200мл

200 мл

Інгредієнти

Сік яблучний Наш Сік 200мл

1500 мл.

Мед Літній Мед 750г

4 ст. л.

Спеція Кориця палички

2 шт.

Гвоздика Auchan 10г

6 шт.

Перець Мрія духмяний горошком 20г

6 шт.

Апельсин

1 шт.

Лимон

1 шт.

Етапи приготування

01

Вилити яблучний сік і мед у велику металеву каструлю.

02

Покласти палички кориці, гвоздику, духмяний перець горошком, цедру апельсина і лимона в мішечок з марлі. Зав'язати ниткою.

03

Опустити мішечок в каструлю з соком. Поставити каструлю на середній вогонь на 5-10 хвилин або до тих пір, поки суміш не стане дуже гарячою, але ще не закипить.

04

Зняти з вогню. Викинути мішечок зі спеціями. Ополоником розлити напій у великі чашки. У кожну порцію додати свіжу паличку кориці (за бажанням).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв