Грибний салат з волоськими горіхами - Image

Грибний салат з волоськими горіхами

Кількість порцій: 6Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Нижче наведений рецепт універсального салату-гарніру. Він прекрасно підійде до м'яса, рису та інших круп, овочів, картопляних гарнірів. Такий рецепт можна готувати під час посту, також він підійде вегетаріанцям. Адже гриби - один з варіантів заміни м'яса, яке в піст і в меню вегетаріанців виключається. До того ж такий грибний салат-гарнір поповнить ваш організм білками (гриби і горіхи містять білки в досить великій кількості). Можете використовувати будь-які гриби, які припадуть до смаку - печериці, гливи, лисички, опеньки, білі гриби або грибну суміш. І невеликий нюанс - краще використовувати свіжі, а не сушені гриби.

Інгредієнти

Гриби

500 г.

Цибуля ріпчаста

250 г.

Морква

250 г.

Горіхи волоські

100 г.

Чорнослив

80 г.

Оливкова олія

40 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби помити, нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити ножем. Часник замочити в окропі, а потім нарізати.

02

Моркву помити, очистити, натерти на крупній тертці. Гриби обсмажити на олії. Окремо обсмажити цибулю і моркву. З'єднати всі інгредієнти і перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Грибний салат з волоськими горіхами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua