Мафіни з шматочками яблук, волоськими горіхами і корицею - Image

Мафіни з шматочками яблук, волоськими горіхами і корицею

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Деякі досі вважають, що мафіни – складна в приготуванні випічка, яка просто не підвладна недосвідченим господаркам. Насправді, це лише стереотип. Спекти мафіни – справа нехитра: потрібно лише змішати інгредієнти в однорідну масу, вилити у формочки і через півгодини можна з гордістю зустрічати гостей. Такий простий і швидкий рецепт займе гідну позицію у Вашій домашній кулінарній книзі. Класичне поєднання стиглих яблук і пряної кориці зустрічається у великій кількості рецептів десертів і випічки. Пропонований варіант мафінів – не виняток. Прекрасне доповнення у вигляді волоських горіхів насичує свіжоспечений мафін приємним горіховим ароматом і робить випічку по-своєму незвичайною.

Продукти для рецепту

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
65.60 - 100.60

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

50 г

Інгредієнти

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

120 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

200 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

400 г.

Сода харчова 500г

10 г.

Спеція Кориця мелена

4 г.

Волоський горіх

50 г.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

200 мл.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Етапи приготування

01

Яблука помити, очистити, частину яблука нарізати кубиками (3/4), а іншу частину - тонкими скибочками. Змішати просіяне борошно, соду, корицю, цукор, яблука, горіхи.

02

Вершкове масло збити з яйцями в пишну масу. Додати молоко і ще раз трохи збити. Обережно з'єднати обидві суміші і довести тісто до однорідної консистенції.

03

Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на 3/4), зверху викласти скибочки яблук і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв