Маффіни з омлетом і беконом - Image

Маффіни з омлетом і беконом

Кількість порцій: 3Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

У більшості людей слово «маффін» асоціюється з випічкою, а точніше маленькими солодкими кексами, з різноманітними добавками, кремами, іноді шоколадні, ванільні або фруктові. Але є мафіни солоні, з яєчно-м'ясною та/або овочевою начинкою. Саме рецепт таких маффінів зараз перед вами. Вони швидше нагадують омлет у формі кексу з шматочками помідорів і скибочками бекону. Начинку можна варіювати за смаком. Для цього додайте, наприклад, обсмажені гриби, цибулю, шпинат, солодкий болгарський перець, зелень. Буде дуже смачно, якщо зверху викласти скибочки сиру, тоді зверху утвориться хрустка сирна скоринка.

Продукти для рецепту

Яйце куряче С0 1шт
4.80 - 4.95

Яйце куряче С0 1шт

50 г

Інгредієнти

Яйце куряче С0 1шт

6 шт.

Помідори рожеві фасовка

1 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Бекон охолоджений

120 г.

Борошно 7 1кг

20 г.

Етапи приготування

01

Яйця злегка збити, додати борошно і перемішати. Помідор нарізати невеликими кубиками, додати сіль і перець. Бекон нарізати невеликими скибочками.

02

Духовку розігріти до 180°C. Вилити у форму для маффінів омлет. Зверху викласти бекон. Поставити форму в духовку і випікати близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв