Салат макаронний - Image

Салат макаронний

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Макаронний салат – кращий спосіб урізноманітнити Ваш повсякденний раціон. Незаперечні достоїнства салатів з додаванням макаронних виробів в тому, що, по-перше, вони подаються відразу після приготування і, як правило, в гарячому вигляді; по-друге, вони прості і легкі в приготуванні, і що найприємніше – швидкі. І, по-третє, такі салатики досить ситні і поживні, завдяки своїй самодостатності їх прирівнюють до повноцінних гарнірів. Відмінні смакові якості дозволяють макаронам відмінно поєднуватися з будь-якими продуктами. Ну і на завершення варто зазначити, що використовуючи різні види макаронних виробів різної форми, Ви не тільки урізноманітните зовнішній вигляд салатику, а й отримаєте нові смакові нотки.

Продукти для рецепту

Макарони Pantanella Filini 500г
62.90

Макарони Pantanella Filini 500г

500 г

Інгредієнти

Макарони Pantanella Filini 500г

200 г.

Цукіні

100 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Капуста Брокколі

200 г.

Шинка Argal Йорк Сендвіч

100 г.

Цибуля

100 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Макарони відварити в підсоленій воді до готовності. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Шинку нарізати соломкою і обсмажити на сковороді з олією.

02

Цукіні помити і нарізати кубиками. Брокколі помити, розібрати на суцвіття і обсмажити разом з цукіні. Всі інгредієнти з'єднати і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв