Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату - Image

Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей рецепт зацікавить в першу чергу прихильників здорового харчування. Приготування крем-супу передбачає, що інгредієнти для нього блендірують або протирають через сито. У запропонованому рецепті цибулю-порей і корінь фенхелю спочатку готують у розтопленому маргарині, а потім варять у курячому бульйоні до м'якості. Третій інгредієнт крем-супу - шпинат додається безпосередньо в чашу блендера. На думку найавторитетніших дієтологів крем-суп зі шпинату входить до п'ятірки найбільш корисних продуктів і страв для сучасної людини. Завдяки багатому вмісту в шпинаті цінних мінералів, вітамінів, білка, насичених і ненасичених жирних кислот і клітковини у Франції його називають "королем овочів".

Інгредієнти

Маргарин

3 ст. л.

Корінь фенхелю

600 г.

Цибуля-порей

400 г.

Бульйон курячий

600 мл.

Шпинат свіжий (листя)

100 г.

Сіль морська

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Маргарин покласти в каструлю, поставити на вогонь, розтопити.

02

Додати в каструлю подрібнені порей і фенхель та готувати протягом 15 хвилин, постійно помішуючи.

03

Додати в каструлю бульйон, накрити кришкою каструлю, варити 20 хвилин, до м'якості овочів.

04

Перелити суп в чашу блендера, додати сюди ж шпинат, подрібнити до стану пюре, після чого перелити знову в каструлю. Додати за смаком сіль і перець, трохи підігріти перед подачею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua