Кальмари в кунжуті - Image

Кальмари в кунжуті

Кількість порцій: 3Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кунжут надає неповторний аромат всіляким хлібобулочним виробам. Іноді рецепти з кунжутом використовуються для приготування салатів і других страв. Вважається, що ця приправа з незвичайно апетитним запахом добре поєднується зі свининою, яловичиною, кальмарами і куркою. Саме кунжут і спеції надають смаженим кальмарам легкий східний аромат і смак. Кальмари виходять м'які і ніжні. Їх можна вживати, як теплими, так і холодними. Подавати можна з будь-яким соусом. Якщо кунжутного насіння не вистачило, а кальмари ще залишилися, то можна обсмажити кільця просто в клярі. Виходить теж смачно.

Інгредієнти

Кальмар

2 шт.

Кунжут

150 г.

Куркума

1/3 ч. л.

Сіль

за смаком

Приправа для морепродуктів

1/3 ч. л.

Олія соняшникова

50 мл.

Часник

3 зубчики

Яйця

1 шт.

Кріп

1 пучок

Етапи приготування

01

Кальмари відварити в підсоленій воді. Далі нарізати кільцями. Кунжут обсмажити.

02

Нарізаний кальмар змішати зі спеціями і занурити у збите яйце. Потім обваляти в кунжуті.

03

На сковороді розігріти олію й обсмажити кальмар. При подачі на стіл посипати рубаним часником і зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кальмари в кунжуті – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua