Медова мастика - Image

Медова мастика

Кількість порцій: 3Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Медову мастику можна використовувати в багатьох десертних стравах. Особливо вона відмінно підійде по відношенню до тортиків і тістечок. Нею можна оформляти і прикрашати ці вироби. Загалом, сфера застосування такої мастики досить велика. Оформлені і прикрашені медовою мастикою вироби дуже добре і вигідно виглядають. Та що вже там говорити про красу, адже, і на смак ця мастика дуже смачна!

Інгредієнти

Мед

1 ст. л.

Желатин

5 г.

Вершкове масло

1 ст. л.

Цукрова пудра

250 г.

Вода

6 ст. л.

Етапи приготування

01

Замочити желатин у воді на 40 хвилин.

02

Поставити желатин на слабкий вогонь і розчинити, додати мед і масло, розмішати. Зняти з вогню, остудити.

03

Потроху додати цукрову пудру. Вимішувати масу, як тісто.

04

Дошку посипати цукровою пудрою, викласти медову масу зверху, вимішувати до еластичності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Медова мастика – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua