Холодний суп із авокадо - Image

Холодний суп із авокадо

Кількість порцій: 3Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хто сказав, що перші страви обов'язково повинні бути гарячими? Цілком доречними в спекотний літній день будуть і прохолодні страви. Вони набагато краще втамовують спрагу, адже їсти рідкі страви потрібно цілий рік. Суп виходить дуже ніжний і м'який, але в той же час дуже ароматний (а це саме те, що потрібно спекотного літа). За вашим бажанням він може стати і гострим, якщо додати спеціальні спеції. Перед подачею на стіл ви можете посипати зверху супу зелень, за бажанням додати сметану або якийсь соус. Він цілком зійде як для домашнього обіду в колі сім'ї, так і як страва гостям. Адже якщо його добре прикрасити, то можна подавати і за святковий стіл.

Продукти для рецепту

Авокадо 500г
169.00

Авокадо 500г

500 г

Інгредієнти

Авокадо 500г

2 шт.

Огірки солені

1 шт.

Помідори рожеві фасовка

1 шт.

Кінза 70г

1 ст. л.

Вода негазована Аквуля 2л

за смаком

Цукіні

1 шт.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

100 г.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

6 ст. л.

Етапи приготування

01

У чашу блендера додати 1 авокадо, огірок, помідор і кінзу. Подрібнити. Обережено додавати воду, доводячи до стану супу.

02

Викласти масу з чаші блендера в миску.

03

Нарізати авокадо, яке залишилося, невеликими кубиками, додати в миску із супом. Додати також в суп нарізані цукіні, цибулю і кукурудзу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв