
Грибна запіканка
Серед всіляких запіканок грибні займають одне з лідируючих місць завдяки своєму тонкому аромату і надзвичайній апетитності. Для грибних запіканок підійдуть свіжі, сушені, солоні і мариновані гриби. Додатковими інгредієнтами можуть бути макарони, м'ясо, сир, картопля, кабачки, крупи і т.д. Зробити смак страви самим яскравим і незабутнім дозволять правильно підібрані трави та спеції. У будь-якому випадку потрібно пам'ятати: велика кількість трав і спецій може перебити ніжний аромат грибів. Взагалі, в приготуванні грибних запіканок будь-яка господиня, знаючи, з чим добре поєднуються гриби, може дати собі безмежну свободу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Pantanella Filini 500г
300 г.
Гриби Гливи
400 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сухарі панірувальні
за смаком
Цибуля
1 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби помити, порізати. Викласти на сковороду, змащену соняшниковою олією.
02
Цибулю почистити, помити, порізати кубиками і додати до грибів. Смажити 20 хвилин. Посолити, поперчити, перемішати.
03
Макарони злегка обсмажити на олії, постійно помішуючи. Залити макарони окропом і посолити. Вимкнути вогонь і залишити на 20 хвилин.
04
Форму змастити соняшниковою олією і посипати панірувальними сухарями.
05
Макарони і гриби остудити. Викласти у форму половину макаронів. Зверху - смажені гриби з цибулею. Потім ще половину макаронів.
06
Збити яйця з молоком. Додати трохи солі і перцю. Залити яєчно- молочною сумішшю запіканку. Зверху посипати тертим сиром.
07
Поставити в розігріту духовку на 50 хвилин при температурі 150°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів