
Фрітатта з картоплею і м'ятою
Фрітатта з картоплею і м'ятою має оригінальний, незвичайний і цікавий освіжаючий смак. Ця страва також дієтична, адже в її основі овочі. Сир пармезан і маслини надають страві оригінальний смак і аромат. Це дуже хороша ідея для сніданку для всієї родини, адже омлет має велику кількість білків і вуглеводів, з'ївши страву ви отримаєте відчуття ситості і наберетеся сил для початку дня. Хоча фрітатту можна подавати як на сніданок, так і на обід або навіть вечерю. За смаком в омлет можна додати солодкий перець, броколі, помідори, баклажани – ці овочі впишуться просто ідеально. До фрітатти можна подати салат зі свіжих овочів або капусти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
450 г.
Цукіні
100 г.
Горошок зелений Верес 210г
100 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
60 г.
М'ята свіжа пучок 50г
20 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності, а потім злити воду. Цукіні помити, нарізати скибочками і відварити протягом 2-3 хвилин. Маслини очистити від кісточок (якщо це необхідно) і дрібно нарізати.
02
Сир натерти на крупній тертці. З горошку злити рідину. М'яту помити, просушити, дрібно нарізати. Змішати картоплю, горошок, цукіні, маслини, м'яту, сир. Яйця трохи збити.
03
Духовку розігріти до 180°C градусів. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти овочі і залити яйцями. Смажити 3 хвилини. Потім помістити сковороду в духовку і запікати 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів