
Свіжий салат з куркою і яйцями
Вашій увазі чергова вдала варіація «короля імперії салатів» або просто всіма улюбленого «Цезаря». Свіжий і ароматний, легкий і ситний, вишуканий і ефектний – всі ці якісні характеристики в точності описують цю чудову страву, яка користується шаленою популярністю в усьому світі. Ніжне філе курочки в поєднанні з тертим сиром і свіжим салатним листям знайоме багатьом, але варто додати парочку простих і доступних інгредієнтів, таких як куряче яйце і стиглі томати (рекомендуємо використовувати сорт «чері»), як салатик заграє новими смаковими нотками. Замість традиційної для «Цезаря» заправки з оливкової олії і крапельки лимонного соку використовується звичайний майонез.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Піца Курка-ананас
200 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Салат Лолло Біонда зелений
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Етапи приготування
01
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів