Естонські булочки з корицею - Image

Естонські булочки з корицею

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Зовсім не складні в приготуванні, але дуже красиві естонські булочки з насиченим і неймовірно смачним ароматом кориці. Такі булочки відразу ж стануть прикрасою вашого столу. Можна так само зробити одну велику булочку, яку потім розрізати на порційні шматочки. Інший варіант приготування - порційні невеликі булочки. Прикрасити їх можна цукровою пудрою або розтопленим шоколадом, хоча вони і самі по собі відмінно виглядають. Якщо ви любите більш солодку випічку, то додайте трохи цукру (або цукрової пудри) в тісто. Також, за бажанням, додайте трохи мускатного горіха і ванілі. Або цукор в основний начинці можна замінити ванільним цукром.

Інгредієнти

Молоко

120 мл.

Жовток яєчний

1 шт.

Дріжджі сухі

15 г.

Борошно пшеничне

300 г.

Масло вершкове

80 г.

Цукор

40 г.

Кориця мелена

10 г.

Етапи приготування

01

Молоко підігріти і розчинити в ньому дріжджі. Залишити на 10 хвилин. Вершкове масло (30 г) розтопити на водяній бані, а потім збити з жовтком. Додати просіяне борошно, дріжджі з молоком і замісити тісто.

02

Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою або рушником і залишити на 1-2 години в теплому місці. Вершкове масло (50 г) змішати з цукром і корицею до однорідної маси. Тісто дістати і розкачати завтовшки 0,7 см.

03

Пласт тіста намастити начинкою. Скрутити тісто в рулет. Рулет розрізати навпіл уздовж, не розрізаючи краї. Переплести рулет і скріпити краї, щоб вийшло замкнене коло. Зверху булочки змастити сумішшю цукру, масла і кориці.

04

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки і випікати близько 25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Естонські булочки з корицею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua