
Домашня гірчиця
Будь-яка страва «звучить» зовсім по-іншому, якщо додати до неї соус. Багато хто любить відчувати гостроту. Тому пропонуємо вам приготувати домашню гірчицю. Не секрет, що будь-яка страва домашнього приготування завжди набагато краща покупної. Ви знаєте, в яких умовах її готували, скільки вона вже стоїть у холодильнику. Плюс до всього, кулінарія дарує вам певну самоповагу, впевненість у своїй хазяйновитості. Гірчицю ви можете приготувати, маючи мінімум інгредієнтів і часу. Соус додасть гостроти всьому - м'ясу, рибі, картоплі, пасті, закускам. Також гірчиця допоможе прикрити вади неідеально приготованої страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Порошок гірчичний 7 50г
4 ст. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ч. л.
Оцет Столовий 9% 1л
1 ст. л.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
1,5 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Етапи приготування
01
Гірчичний порошок залити теплою (кип'яченою) водою і розмішати.
02
Гірчичну масу залити окропом і не розмішуючи, дати постояти декілька хвилин.
03
Потім потрібно злити воду, додати сіль, цукор, оцет та олію.
04
Перемішати, накрити кришкою й поставити в прохолодне місце на 24 години, час від часу помішуючи.
05
Можна їсти через добу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів