
Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів
Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів виглядає апетитно, радує своїм смаком і що важливо: не шкодить фігурі. До того ж, солодкість десерту за бажанням можна регулювати: якщо Ви вибрали солодкий йогурт, можна покласти менше цукру. Інгредієнти цього десерту корисні для здоров'я, і прихильники здорового харчування, без сумніву, візьмуть його на замітку. Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів легкий у приготуванні. На допомогу Вам прийде блендер. Виноград краще вибирати дрібний. Крупний виноград прийдеться розрізати на половинки.
Інгредієнти
Йогурт Фанні 2,2% 750г
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
15 г.
Етапи приготування
01
Виноград помити і відокремити від гілочок.
02
Для вершкового соусу додати в блендер йогурт, сир маскарпоне і білий цукор, перемішати.
03
Виноград перемішати з вершковим соусом. Зверху посипати волоськими горіхами і коричневим цукром. Охолодити..
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів