
Котлети з вареної риби з картоплею
Прості в приготуванні апетитні котлетки з вареної риби з картоплею стануть гідною альтернативою важким для шлунка набридливим котлетам з м'ясного фаршу. Фахівці з харчування рекомендують включити в свій раціон цю корисну страву і вживати її як мінімум два рази на тиждень. З великої різноманітності присутньої на прилавках магазина риби найкраще використовувати філе білої морської риби (в ній менше кісток), такої як минтай, хек, тріска, палтус, камбала. У кожному з варіантів котлетки виходять пишні, повітряні, соковиті з хрусткою скоринкою. Замість сирої картоплі, натертої на тертці, можете додати в котлети пюре з відвареної картоплі.
Інгредієнти
Риба
900 г
Цибуля
120 г
Картопля
120 г
Зелень
за смаком
Яйце куряче
1 шт.
Етапи приготування
01
Повністю розморозити рибу (якщо вона заморожена), помити, відділити м'ясо від кісток. М'якоть риби відварити протягом 10 хвилин в підсоленій воді. По закінченню часу злити воду, а рибу охолодити. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
02
Картоплю помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Зелень помити, просушити і подрібнити. До риби додати цибулю, картоплю, зелень, яйце. Додати сіль, перець і обережно перемішати.
03
З отриманої маси сформувати приплюснуті кульки. Обваляти котлетки в борошні і підсмажити на розігрітій сковороді. Подавати з будь-яким гарніром або салатом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів