Печиво із кисломолочного сиру - Image

Печиво із кисломолочного сиру

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Кисломолочний сир - чудовий продукт, отриманий шляхом сквашування молока та відділення сироватки від твердої маси. Корисність цього продукту незаперечна. До того ж, його засвоювання людським організмом відбувається досить швидко і з легкістю. Вміст білків (вони засвоюються повністю), найважливіших амінокислот, а також кальцію, фосфору, заліза, численних вітамінів (їх більше десяти) робить цей кисломолочний продукт незамінним. Кисломолочний сир дуже затребуваний в кулінарії. Він - інгредієнт сирників, манників, вареників, ватрушок, запіканок і т.д. У цьому рецепті пропонується приготувати із кисломолочного сиру смачне і корисне печиво.

Продукти для рецепту

Сир кисломолочний 9%
87.90

Сир кисломолочний 9%

за 1 кг

Інгредієнти

Сир кисломолочний 9%

250 г.

Масло вершкове домашнє

250 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

40 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Горіхи Мигдаль 150г

20 г.

Етапи приготування

01

Розм'якшене масло перемішати з протертим сиром до отримання однорідної маси. Додати просіяне борошно, замісити тісто. Горіхи подрібнити в блендері і додати до тіста.

02

Розкачати тісто, нарізати кружечками і посипати цукром. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером і викласти печиво. Поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв