
Хрустке кокосове печиво
Хто не любить домашню солодку випічку? Знайти таку людину просто неможливо. Більше того, навіть найзатятіші прихильники всіляких дієт і голодувань раз та спокусилися свіжоспеченими печенюшками, ситним ягідним пирогом або ароматними ванільними булочками. Якщо Ви відносите себе до цієї категорії людей, прочитавши цей рецепт, Ви вже точно спокуситесь ще один разок. Адже Вашій увазі неперевершене хрустке кокосове печиво – милі кульки з борошна, яєць, вершкового масла і, звичайно ж, кокосової стружки. Ой, як же це смачно – не відірватися. Така чудова випічка – чудовий привід запросити гостей на чаювання. Нехай і вони приємно здивуються Вашому безмежному кулінарному таланту.
Інгредієнти
Масло вершкове
50 г.
Кокосова стружка
85 г.
Пудра цукрова
85 г.
Борошно пшеничне
25 г.
Білок яєчний
2 шт.
Етапи приготування
01
Вершкове масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані. Кокосову стружку подрібнити в блендері. Потім додати просіяне борошно з цукровою пудрою і добре перемішати. Додати білки і вершкове масло в кокосову суміш.
02
Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти чайною або столовою ложкою тісто на деко і поставити в духовку. Випікати печиво близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів