
Вершковий крем-суп з шампіньйонів і картоплі
У своїй більшості ми звикли, що перші страви зазвичай рідкі. Сьогодні ми приготуємо вершковий крем-суп із шампіньйонів і картоплі. Його особливість полягає саме в тому, що подають суп, як першу гарячу страву, але консистенція у нього густа. Суп відмінно вас зігріє у холодну погоду і стане вашою радістю після морозної прогулянки. Продукти супу дуже класичні, а їх поєднання використовують давно. Але навіть таке класичне поєднання продуктів в супі, як картопля, шампіньйони, цибуля, вершки не залишать байдужим нікого. Суп може скласти чудову альтернативу другій страві, оскільки насичення приходить дуже швидко. Ви можете також додати зелень або ж сметану за смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Картопля фасована
600 г.
Цибуля
200 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
500 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
10 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Залити водою картоплю, додати сіль, відварити до готовності.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. На сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити на ній цибулю. Додати гриби, воду і тушкувати ще кілька хвилин.
03
Картоплю додати в сковороду, а потім подрібнити блендером. Перелити суп в каструлю, додати вершки, сіль. Довести вміст до кипіння і вимкнути вогонь. Розкласти суп по порційних тарілках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів