Кукурудза під сирним соусом - Image

Кукурудза під сирним соусом

Кількість порцій: 1Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Літо, серпень, на кухні з кукурудзою віч-на-віч. Так, ми пам’ятаємо, що на календарі тільки березень. Отаке коїть з нами новий випуск #ТиШеф. Рецепт — нижче. Ви знаєте що робити

Інгредієнти

Качани кукурудзи половинки свіжозаморожені

100г

Фета 30%

30г

Лайм

1-2шт

Вершки ультрапастеризовані 35%

1ст.л.

Фундук цілий бланшований

1ст.л.

Коріандр мелений сушений

за смаком

Паприка

за смаком

Сіль харчова морська помел №0

за смаком

Етапи приготування

01

Готуємо соус: викладаємо в каструлю сир фета та заливаємо вершками. Помішуємо та варимо до розчинення.

02

Кукурудзу розморозьте згідно з інструкцією на пакуванні. Обсмажте на пательні-гриль без олії по 2 хвилини з кожного боку.

03

Коли кукурудза буде готова, збризкуємо її соком лайма. Перед подачею посипаємо попередньо обсмаженим та потовченим фундуком. Поливаємо соусом та додаємо спеції. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кукурудза під сирним соусом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua