Куряча печінка з виноградом - Image

Куряча печінка з виноградом

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Куряча печінка - простий і доступний продукт, який дуже широко використовується в кулінарії. Це універсальний м'ясний інгредієнт, що чудово поєднується як з кислими, так і з солодкими і солоними продуктами. Печінка курки неймовірно ніжна і соковита. Приготувавши її за даним оригінальним рецептом, ви отримаєте надзвичайно смачне, ситне і поживне блюдо. До того ж воно вийде низькокалорійним, тому чудово підійде і для дієтичного меню. Не варто забувати, що куряча печінка дуже корисна, вона містить вітаміни груп А, B і C, легко засвоюваний білок, залізо, фолієву кислоту і селен.

Продукти для рецепту

Печінка куряча розморожена
115.40

Печінка куряча розморожена

за 1 кг

Інгредієнти

Печінка куряча розморожена

300 г.

Виноград

200 г.

Часник

2 зубчики

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

4 ст. л.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 ч. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Натерти на тертці часник і розвести з оливковою олією. Печінку посолити і поперчити. Обсмажити в 1 ст. л. олії 5 хвилин.

02

Крупно порвати салат. Викласти на блюдо, скропити лимонним соком.

03

Викласти печінку на салат. Додати виноград і полити часниковим маслом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв