Салат з моркви з хроном  - Image

Салат з моркви з хроном

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Такий овоч, як хрін багато хто з нас вживають вкрай рідко або просто не вживають. А багато хто просто не знають до чого його додавати і в якому вигляді їсти. Тому даний рецепт салату - це прекрасний варіант для того, щоб почати вживати в свій раціон настільки корисний овоч. Користь хрону в дуже багатому (вітамінами і мінералами) складі. Хрін містить велику кількість вітаміну С (тут він випереджає навіть лимон) і є хорошим, дієвим і природним засобом від інфекційних захворювань. Також він містить необхідні нашому організму мінерали (калій, кальцій, натрій, фосфор, залізо). Тому особливо взимку, коли вітамінів не так вже й багато, зверніть увагу на цей овоч.

Продукти для рецепту

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
65.60 - 100.60

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

50 г

Інгредієнти

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

200 г.

Морква

300 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

70 г.

Хрін Novus білий 200г

50 г.

Сметана ХМЗ 20%

100 г.

Зелень мікс 100г

30 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Моркву, хрін і яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Зелень помити, просушити і подрібнити.

02

Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Обшпарити її окропом.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв