
Салат з моркви з хроном
Такий овоч, як хрін багато хто з нас вживають вкрай рідко або просто не вживають. А багато хто просто не знають до чого його додавати і в якому вигляді їсти. Тому даний рецепт салату - це прекрасний варіант для того, щоб почати вживати в свій раціон настільки корисний овоч. Користь хрону в дуже багатому (вітамінами і мінералами) складі. Хрін містить велику кількість вітаміну С (тут він випереджає навіть лимон) і є хорошим, дієвим і природним засобом від інфекційних захворювань. Також він містить необхідні нашому організму мінерали (калій, кальцій, натрій, фосфор, залізо). Тому особливо взимку, коли вітамінів не так вже й багато, зверніть увагу на цей овоч.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
200 г.
Морква
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
70 г.
Хрін Novus білий 200г
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Зелень мікс 100г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву, хрін і яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Зелень помити, просушити і подрібнити.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Обшпарити її окропом.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів