Морквяний кекс - Image

Морквяний кекс

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Сьогодні пропонуємо Вам спекти такий незвичайний варіант випічки – морквяний кекс. Чому морквяний? Корисна яскраво помаранчева морква славиться на багатий вміст каротину, необхідного для нашого зору і підтримки імунної системи, а також цілого комплексу вітамінів: А, групи В, С і Е. Цей овоч настільки хороший, що в 1991 році Євросоюз і зокрема Португалія, де дуже люблять готувати морквяний джем, оголосили його фруктом. Ніжне, злегка «мокре» тісто тане в роті, а приємний аромат свіжої випічки порадує всіх домочадців. Тісто можна розливати по порційних формочках, при цьому виходять маленькі кексики, а можна зробити великий сімейний пиріг. Приємного Вам чаювання.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

100 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

10 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

70 мл.

Морква

300 г.

Пудра цукрова Auchan 200г

20 г.

Масло вершкове домашнє

20 г.

Етапи приготування

01

Моркву помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Потім подрібнити цю суміш у блендері. Змішати яйця з цукром і збити. Додати до яєчної суміші просіяне борошно.

02

Потім в тісто додати моркву і рослинну олію, довести до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму, поставити в духовку і випікати близько 45-50 хвилин. Готовий кекс посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв