Тушкована капуста по-баварськи - Image

Тушкована капуста по-баварськи

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Страви з капусти були в Німеччині однією з основ раціону ще в давні часи. А квашена капуста вважається взагалі національним блюдом Німеччини. Повірте нам, німці толк в капусті знають. Їхні рецепти знамениті в усьому світі. Через любов до квашеної капусти німці отримали жартівливе прізвисько "Krauts", що означає капуста. У Німеччині існує багато рецептів приготування різних страв з капусти. Ось і сьогоднішній запропонований нами рецепт прямо з Німеччини. Тушкована капуста по-баварськи - це чудовий гарнір, який дуже добре поєднується з м'ясом або будь-якими круп'яними гарнірами, а також з картоплею. Німці, звичайно, поєднують цю капусту з усілякими сосисками або ковбасами. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Капуста квашена
126.00

Капуста квашена

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста квашена

700 г.

Цибуля

1 шт.

Яблуко Джонапринц 70+

1 шт.

Свинина шпиг бутербродний

50 г.

Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л

100 мл.

Борошно 7 1кг

1 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Кмин Еко римський 15г

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю і яблуко нарізати дрібними шматочками (окремо).

02

Розтопити на сковороді шпиг.

03

Спассирувати на салі цибулю, а потім додати яблука і смажити на середньому вогні 3-5 хвилин.

04

Додати в зажарку борошно і обсмажити протягом 3 хвилин.

05

Додати до маси квашену капусту, сіль, цукор, кмин і біле вино.

06

Перемішати і тушкувати 30-40 хвилин під кришкою на середньому вогні до готовності.

07

Можна подавати таку капусту як гарячою, так і охолодженою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв