
Брюссельська капуста з цибулею і беконом
Ми можемо тільки вас похвалити за те, що ви в якості вечері вибрали саме брюссельську капусту з цибулею і беконом. Зараз різноманітність страв з брюссельської капусти просто вражає. Адже, це і не дарма. Тому що брюссельська капуста цінується своїм багатим вмістом вітамінів, мікроелементів і мінеральних речовин. До того ж, порція брюссельської капусти містить дуже мало калорій. Дана страва здивує вас своїм легким, витонченим смаком. І прекрасно зійде вам за вечерю. Тут гармонійно поєднуються всі інгредієнти. Завдяки вмісту бекону у страві, воно набуває особливого м'ясного відтінку. Чебрець і чорний перець додадуть страві прянощів. А лимон чудово освіжить страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Hortex Брюссельська заморожена 450г
500 г.
Бекон охолоджений
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Чебрець (тим'ян), шт
4 гілочки
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту варити 5 хвилин. Бекон порізати на шматочки, підсмажити на сковорідці.
02
У сотейник влити оливкову олію, додати дрібно нарізану цибулю, готувати до м'якості. Посолити, поперчити, додати гілочки чебрецю.
03
Додати брюссельську капусту, тушкувати 3 хвилини. Прибрати з сотейника гілочки чебрецю, додати підсмажений бекон, лимонний сік, все добре перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів