Біфштекс з цибулею - Image

Біфштекс з цибулею

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вже сама назва «біфштекс» (від англ. вeef - «яловичина»), говорить про те, що справжній біфштекс готується тільки з яловичини. Технологія правильного приготування починається з вибору якісного м'яса (у жодному разі не замороженого, тільки свіжого). Кращим вибором вважається те, що знаходиться з двох сторін від хребта філе, при цьому різати м'ясо треба не вздовж, а впоперек волокон. Виглядає і пахне страва приголомшливо. Готові біфштекси поливаються вершковим маслом і соком, в якому вони обсмажувалися. Подається дане блюдо на стіл підігріте. Чудовим доповненням до таких біфштексів стане смажена картопля, зелений салат або малосольні огірки.

Інгредієнти

Яловичина

500 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія рослинна

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Яловичу вирізку розрізати вздовж волокон на 4 шматки, які необхідно відбити до товщини 1,5-2 см.

02

У невеликій каструлі розігріти олію, покласти м'ясо. Готувати 2-3 хвилини на максимальній температурі, перевернути на іншу сторону, смажити ще 2 хвилини до готовності.

03

У сковороді обсмажити нарізану кільцями цибулю протягом 2 хвилин.

04

При подачі викласти м'ясо на тарілку, зверху покласти обсмажені кільця цибулі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв