Запечена морква - Image

Запечена морква

Кількість порцій: 5Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі прекрасну страву. Готувати сьогодні будемо запечену моркву. Вона буде прекрасною стравою, наприклад, на вечерю. Це дуже красива і яскрава страва. Ви можете, звичайно, її вживати і в ролі закуски, гарніру або салату, як хочете. В будь-якому випадку гірше від цього страва не стане. Страву рекомендовано подавати теплою, але вона буде прекрасною і в гарячому, і в холодному вигляді. Це неймовірно корисна страва і, до того ж, з мінімуму компонентів. Адже, морква корисна для профілактики різних захворювань, особливо для профілактики захворювань очей. Морква також знімає втому, покращує апетит, колір обличчя, зміцнює волосся і нігті, підвищує опірність до простудних захворювань.

Інгредієнти

Морква

500 г.

Оливкова олія

2 ст. л.

Мед

1 ст. л.

Кмин

2 ч. л.

Мускатний горіх

0,5 ч. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Очищену моркву нарізати великими брусочками.

02

У киплячу підсолену воду додати моркву і варити протягом 3 хвилин.

03

Воду злити і покласти моркву в форму.

04

Посипати кмином, мускатним горіхом, дрібкою солі. Полити медом і оливковою олією, перемішати, щоб морква рівномірно покрилася усіма добавками.

05

Готувати під грилем в духовці при 200°C приблизно 20 хвилин. Морква повинна придбати глянцеву поверхню.

06

Моркву до столу подавати теплою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Запечена морква – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua