Фруктово-горіхове асорті - Image

Фруктово-горіхове асорті

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Покажіть нам того, хто сказав, що не можна їсти на ніч солодке. А ми у відповідь поділимося рецептом фруктово-горіхового асорті. Зберігайте, щоб не загубити, купуйте необхідні продукти та тіште себе корисними цукерками.

Продукти для рецепту

Фініки без кісточки
239.00

Фініки без кісточки

за 1 кг

Інгредієнти

Фініки без кісточки

70г

Фруктова суміш Metro Chef сушена 500г

70г

Фундук

70г

Мигдаль

70г

Мед Бартнік різнотрав'я з молочком матковим 250г

2ст.л.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1ч.л.

Стружка кокосова

за смаком

Етапи приготування

01

Усі сухофрукти заливаємо теплою водою та тримаємо до розм'якшення 30-60 хвилин. Обсушуємо та видаляємо з них кісточки.

02

Викладаємо в блендер всі інгредієнти, а також поливаємо лимонним соком. Збиваємо. Додаємо мед та знову пропускаємо через блендер.

03

Формуємо цукерки із сухофруктів у вигляді кульок. Кожну кульку обвалюємо у кокосовій стружці та горішках.Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв