Яблучні пончики - Image

Яблучні пончики

Кількість порцій: 10Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Завдяки тому, що яблука доступні нам цілий рік (їх легко купити в магазині, а якщо у вас є свій сад, то це зробити ще простіше). Тому господині і вигадують різні смачні страви з цим фруктом. Чого тільки не існує в кулінарії: це і яблучний штрудель, і пироги, і запіканки. Сьогодні ми хочемо вас познайомити з рецептом яблучних пончиків. Вони хороші тим, що їх дуже швидко готувати - достатньо кілька хвилин обсмажити яблука в паніровці. Але закуска до чаю виходить відмінна. Дуже легка, солодка і ароматна (завдяки кориці). Вони порадують вас і вашу сім'ю, коли ви будете влаштовувати чаювання в тісній домашній обстановці.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

500 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

50 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

1 ч. л.

Сіль Єгипет

0,25 ч. л.

Кефір Зарог 2,5% 870г

200 мл.

Вода негазована Аквуля 2л

0,75 стакана

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Яблуко Джонапринц 70+

4 шт.

Кориця Еко мелена 20г

0,5 ч. л.

Цукрова пудра Aro 250г

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Етапи приготування

01

Просіяти в глибокий посуд борошно, цукор, розпушувач і сіль.

02

Окремо змішати кефір, воду, яйце і ванільну есенцію.

03

Змішати отримані 2 суміші, трохи перемішати, залишаючи нерозмішаними грудочки.

04

Яблука очистити від шкірки, вирізати середину і нарізати на пластинки, товщиною 5 мм. Розігріти рослинну олію в глибокому посуді. Вмочити кожну пластинку яблука в тісто і обсмажити близько 1 хвилини з кожного боку.

05

Викласти готові пончики на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.

06

Змішати корицю з цукровою пудрою, і посипати цією сумішшю кожен пончик.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв