Білі щі з квасолею - Image

Білі щі з квасолею

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Істинно традиційна для Росії страва набуває нових видів і фарб завдяки кулінарам, які щодня вигадують все нові і нові страви. Щі були популярні в російській кухні дуже давно. Можливо, це пов'язано з кислим присмаком, які вони мають завдяки квашеній капусті. У всякому разі страва ця дуже поширена не тільки в Росії, але і у всіх слов'янських народів. Тому-то й існують різні види цієї страви. Білі щі напевно мають свою назву через те, що тут не потрібно класти огірки в бульон. І щі не зафарбовуються в зелений колір. Але проте м'ясо і квасоля, та й інші продукти роблять їх дуже насиченими. І така страва добре підійде для приємного сімейного обіду.

Продукти для рецепту

Капуста квашена
126.00

Капуста квашена

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста квашена

200 г.

Цибуля

1 шт.

Картопля фасована

1 шт.

Петрушка 70г

1 вет.

Кріп 70г

2 вет.

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

30 мл.

Свинина котлетна натуральна

500 г.

Квасоля біла WellDar Борлотті 400г

200 г.

Етапи приготування

01

М'ясо покласти у воду, довести до кипіння, зняти піну.

02

Картоплю і половину цибулини нарізати кубиками і додати до м'яса.

03

Потім на олії підсмажити решту цибулі до прозорості.

04

Коли картопля звариться, додати квашену капусту і цибульну заправку.

05

Також додати квасолю, перець, петрушку та кріп.

06

Варити до готовності. Подавати зі сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв