Картопля з зеленою сальсою - Image

Картопля з зеленою сальсою

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ваші рідні обожнюють картоплю у різному вигляді і просять готувати її якомога частіше? Ви вже втомилися у пошуках нових рецептів із використанням даного інгредієнта в різноманітних варіаціях? Тоді спробуйте зробити нашу просту і швидку страву. Картопля, приготована у духовці, набагато корисніша і навіть смачніша, ніж смажена на сковороді. Додавши соус із каперсів, часнику і зелені, ви зробите страву більш ароматною і соковитою. Так що таку страву цілком можна подавати і гостям, які прийшли до вас на маленьке свято. Приготувавши картоплю за нашим рецептом, ви заощадите час і при цьому зробите дуже смачну домашню страву з картоплі.

Інгредієнти

Картопля

220 г.

Каперси

10 г.

Часник

2 зуб.

Петрушка

30 г.

Лимон

за смаком

Олія оливкова

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, картоплю очистити і нарізати кубиками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Для соусу змішати каперси, часник, зелень, лимонний сік і спеції. Подрібнити все блендером до однорідного стану і полити гарячу картоплю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв

Картопля з зеленою сальсою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua