
Мексиканська тортілья
Тортілья - це тонкий коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна. Ці коржі в мексиканській кухні є основою для багатьох страв. Наприклад, згорнуті в рулет тортильї з різними начинками подаються, як окремі страви. Мучна тортилья - це один з видів мексиканського хліба. І своїм зовнішнім виглядом вона більше схожа на коржик. Сьогодні ми навчимо вас готувати мексиканський хліб - мексиканську тортилью. Їх можна заготовити багато, так як тортильї можна досить довго зберігати в холодильнику. Можна придумати багато закусок з тортильї або використовувати ці коржі замість хліба. Ми приготуємо мексиканську тортилью на пшеничному борошні. Таким чином ви можете використовувати її, наприклад, для приготування буріто.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Борошно 7 1кг
600 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Потрібно висипати борошно на стіл. У борошно додати масло і сіль.
02
Далі потрібно перетерти суміш у дрібну крихту. Потім потроху вливати гарячу воду і вмішувати її в тісто.
03
Тісту потрібно трохи полежати. Необхідно залишити його на 30 хвилин під плівкою.
04
Потім тісто розділити на коржі і розкачати тонкі пласти.
05
Нагріти сковороду і смажити коржики (масло додавати не потрібно) по 2 хвилини з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів