Кукурудзяний хліб з чилі - Image

Кукурудзяний хліб з чилі

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кукурудзяний хліб з чилі - це один із різновидів хліба. Печеться він на основі кукурудзяної муки. Традиційно цей хліб поширений на території Мексики і північної Америки. Хліб виходить не тільки розсипчастим, смачним, а й корисним. Адже кукурудзяне борошно - це багате джерело вітамінів і мікроелементів. Кукурудзяне борошно насичене вітамінами групи B, Е, А, РР, які дуже корисні для жіночої статі. Вони благотворно впливають на стан волосся і шкіри і допомагають впоратися з депресією. Робиться кукурудзяний хліб з чилі елементарно, а результат виходить відмінний. Він ідеально підходить до м'яса і дуже добре поєднується з підливами. Смак хліба прекрасний, чудовий. Хліб виходить дуже пишним і пікантним.

Інгредієнти

Кукурудзяне борошно дрібного помелу

250 г.

Борошно пшеничне

0,5 ст.

Негострий червоний чилі

2 шт.

Яйця

2 шт.

Молоко

2 ст.

Вершкове масло

50 г.

Розпушувач тіста

1 ч. л.

Сода

0,5 ч. л.

Сіль

2 ч. л.

Мускатний горіх (натертий)

щіпка

Етапи приготування

01

Чилі очистити від насіння і білої м'якоті, нарізати довгими тонкими смужками. Яйця збити в піну, змішати з молоком і розтопленим вершковим маслом.

02

В іншій мисці змішати просіяне борошно, соду, сіль і, ретельно перемішуючи, всипати в яєчно-молочну суміш. Додати кукурудзяну крупу і чилі. Вимісити, щоб не було грудок.

03

Викласти прямокутну форму для кексу промасленим пергаментним папером і влити тісто. Випікати при температурі 200°С, поки верх не стане твердим, 25-30 хв. Трохи остудити і вийняти з форми. Посипати зверху тонко нарізаним чилі і крупною сіллю. Подавати теплим з сиром і яйцями.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв

Кукурудзяний хліб з чилі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua