Томатний магрибський суп  - Image

Томатний магрибський суп

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дивно буде, якщо сказати, що ця страва популярна тільки в країнах Близького Сходу. Не так давно вона запала в душу і жителям нашої країни, і не лише (прихильників цієї кухні дуже багато). Одна згадка про арабську кухню налаштовує нашу уяву на щось особливе і яскраве. Так-то воно і є: прянощі та спеції - традиційно одна із складових страв східних країн, які і надають їх кулінарним шедеврам особливої пікантності. Один з них ми з вами й приготуємо - це томатний суп. З нашими традиційними супами він не схожий, ви в цьому безсумнівно переконаєтеся, коли спробуєте. Він містить багато спецій і прянощів, що не характерно для наших страв. Взагалі, треба просто спробувати!

Продукти для рецепту

Помідори рожеві фасовка
89.10 - 113.40

Помідори рожеві фасовка

за 1 кг

Інгредієнти

Помідори рожеві фасовка

1 кг.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

1 л.

Цибуля

1 шт.

Мед Літній Мед 750г

1 ст. л.

Лимон

1 шт.

Імбир

15 г.

Кмин Еко римський 15г

за смаком

Кориця Еко мелена 20г

за смаком

Петрушка 70г

пучок

Коріандр Еко мелений 20г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю обчистити від лушпиння і нарізати; натерти очищений імбир. Налити в сотейник маслинову олію додати цибулю, імбир, корицю (мелену), насіння кмину і все обсмажити.

02

Помідори нарізати і приєднати до цибулі. Влити сюди ж курячий бульйон, заправити все медом, петрушкою, кинзою (рубаною). Посолити, поперчити і довести до кипіння, далі тушкувати на слабкому вогні пару хвилин, при цьому помішуючи.

03

Суп, що одержали, охолодити. Додати в нього лимонний сік, а потім помішати. Перед подачею, в тарілку з супом можна додати скибочку лимона.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв