
Табуле з помідорами
Табуле з помідорами - це салат, який прийшов до нас зі Сходу. Салат дуже популярний у країнах Близького і Середнього Сходу. У нас він рідкісний гість, бо мало хто вміє його готувати. Насправді в його приготуванні немає нічого особливого і складного. Він недовго готується, а основна частина часу йде на те, щоб салат настоявся. Смак салату виходить дуже цікавий. Салат Табуле ми будемо готувати на основі помідорів, перцю, кускуса, листя петрушки, листя м'яти. Саме перераховані вище інгредієнти в своєму поєднанні дадуть нам той оригінальний і неперевершений смак салату Табуле. За бажанням можна доповнити салат спеціями, наприклад, зірою. Також його можна подавати порційно, викладаючи його на листя салату.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кускус Fine Life 800г
150 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ст. л.
Свічка Woodwick Листя м'яти і дуб 453г
3 ст. л.
Петрушка 70г
3 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
4 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Кускус викласти в ємність, залити його окропом, перемішати виделкою. Накрити кришкою і дати постояти 5 хвилин. Після розпушити кускус виделкою.
02
У цей час видалити в перці насіння і нарізати його і помідори невеликими шматочками.
03
Дрібно нарізати петрушку, цибулю, м'яту. У ємність з кускусом додати лимонний сік, оливкову олію, трохи солі і перцю.
04
Дати постояти 2 години. Додати петрушку, м'яту, зелену цибулю, перець, помідори і добре перемішати. Прикрасити маслинами і гілочкою м'яти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів