Шаурма домашня - Image

Шаурма домашня

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ми чули багато про шкоду вуличної їжі, проте іноді так хочеться перекусити чимось незвичайним, приготованим на швидку руку. Тому ви можете порадувати своїх рідних домашньої шаурмою. Ви точно будете, знати, з чого її приготували і не боятися нагодувати навіть дітей. Готувати шаурму зовсім нескладно і швидко, а їсти страву - одне задоволення. Ви відчуєте себе в самому центрі гучного базару в Стамбулі, де зовсім поруч шумить Чорне море, а поруч пахнуть спеції і трави. Такий рай, таку смачну подорож собі і дорогим людям ви можете подарувати всього за півгодини. Експериментуйте і насолоджуйтеся!

Продукти для рецепту

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
205.08

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

за 1 кг

Інгредієнти

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

300 г.

Цибуля

1 шт.

Сметана ХМЗ 20%

50 г.

Помідор

2 шт.

Огірок короткоплідний

2 шт.

Капуста Пекінська

100 г.

Часник

2 зуб.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

50 г.

Етапи приготування

01

Спочатку дрібно нарізати м'ясо, потім посолити і поперчити його. Додати спеції та приправи та обсмажити на невеликій кількості олії. М'ясо повинне бути соковитим та м'яким.

02

Додати порізану цибулю до м'яса в сковороду. Потім вкинути до отриманої суміші часник. Овочі дрібно нарізати та додати до м'яса.

03

В окремій ємності зробити соус. Для цього змішати майонез та сметану. Змішати м'ясо куряче з соусом, потім завернути його в лаваш, можна конвертом. Готову шаурму обсмажити на сковороді.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв