Маринад для м'яса - Image

Маринад для м'яса

Кількість порцій: 1Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Не задавалися питанням - навіщо м'ясу потрібен маринад? Правильно для того, щоб м'ясо розм'якшити, якщо воно дуже жорстке або взагалі заморожене і щоб воно просочилося прянощами і спеціями. Раніше головною складовою завжди був оцет. Сьогодні кислоту оцту можна замінити більш приємними інгредієнтами. Лимонний сік або томати - це прекрасна альтернатива. Тому сьогодні ми будемо готувати маринад на основі лимону і томату-пюре. Маринад на їх основі стає не таким агресивним і, звичайно ж, більш смачним. А ще стаючи м'якшим, м'ясо і готується швидше. Тому пропонуємо приготувати цей прекрасний маринад для м'яса.

Продукти для рецепту

Олія соняшникова салатна 500мл
83.99 - 86.99

Олія соняшникова салатна 500мл

500 мл

Інгредієнти

Олія соняшникова салатна 500мл

3-4 ст. л.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

1 ч. л.

Лимон

0, 5 шт.

Часник

2 зуб.

Перець духмяний Еко 20г

2-3 гор.

Чорний перець Каміс горошком млинок 42г

2-3 гор.

Сіль Єгипет

0,5 ч. л.

Пюре томатне Mutti 500г

1-2 ч. л.

Етапи приготування

01

Часник розтерти з сіллю і попередньо меленим чорним і духмяним перцем.

02

Додати лимонний сік, гірчицю, томат-пюре, олiю і ретельно перемішати.

03

Додати маринад в м'ясо. Маринувати 1 годину.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв