Пудинг "Іриска" - Image

Пудинг "Іриска"

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Це один з тих прекрасних десертів, які не вимагають багато часу на приготування, а в підсумку виходять дуже смачними - справжній рай для ласунів. Найкраще вживати цей пудингом в теплому вигляді. Смак соусу нагадує смак ірисок, але тільки не такий липкий, а просто ніжний і трохи тягучий за своєю консистенцією. Печені пудинги привабливі тим, що завжди прості у приготуванні. Якщо пудинг залишається на наступний день, то перед подачею його розігрівають. Подають на стіл теплим або зі збитими вершками.

Інгредієнти

Фініки без кісточок

150 г.

Сода

1 ч. л.

Масло вершкове

150 г.

Цукор

200 г.

Ванільний стручок

1 шт.

Яйце куряче

1 шт.

Борошно пшеничне

300 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Цукор коричневий

225 г.

Вершки

60 мл.

Етапи приготування

01

Закип'ятити 350 мл. води, додати в неї фініки і соду, залишити на 15 хвилин.

02

Збити в мисці 90 г. вершкового масла з цукром. Додати сюди ж яйце і насіння ванілі, ще раз збити.

03

Зменшити швидкість міксера і поступово додавати борошно і розпушувач. Додати в тісто фінікову суміш. Замісити тісто. Викласти його у змащену маслом форму для випікання.

04

Поставити форму з пудингом в духовку на 30 хвилин, випікати при температурі 180ºС.

05

Насипати в каструлю коричневий цукор, вершки, 60 г. вершкового масла, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 1 хвилину.

06

Збільшити температуру духовки, залити пудинг отриманою карамеллю, випікати ще 1 хвилину.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Пудинг "Іриска" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua