Гарбузові млинці з корицею - Image

Гарбузові млинці з корицею

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Гарбуз Хоккайдо
52.70 - 79.90

Гарбуз Хоккайдо

за 1 кг

Інгредієнти

Гарбуз Хоккайдо

400 г

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

170 г

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

100 мл

Спеція Кориця мелена

5 г

Розпушувач тіста Добрик 15г

3 г

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Цукор Ваш Цукор 10кг

50 г

Пудра цукрова Auchan 200г

за смаком

Ванілін Pripravka 2г

3 г

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

20 мл

Етапи приготування

01

Трохи збити міксером (на низькій швидкості) або вінчиком молоко, яйця, борошно, цукор. Додати туди корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач і довести до однорідної маси. Гарбуз помити, видалити тверду шкірку.

02

М'якоть гарбуза натерти на дрібній тертці, додати в тісто й усе разом подрібнити в блендері до стану ніжного пюре. На сковорідці розігріти олію. Викладати оладки столовою ложкою на сковорідку і смажити по хвилині з кожного боку до золотистого кольору.

03

Готові оладки посипати цукровою пудрою. Подавати гарячими. Можна подавати разом з медом, сиропом або сметаною (за бажанням).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв