Гарбузовий чізкейк у павутині - Image

Гарбузовий чізкейк у павутині

Кількість порцій: 8Час приготування: 5 год 10 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Гарбузовий чізкейк в павутині подарує радість вашим діткам. Це ще один спосіб змусити малюків їсти корисну їжу. Жодна дитина не зможе відмовитися від шматочка такого яскравого і корисного десерту. Гарбуз відомий своїми корисними властивостями і легкістю для шлунку. А в поєднанні з сиром він влаштує організму подвійне свято. Такий торт дуже підійде і для свята Хелловін. Адже головним героєм свята є саме гарбуз. Тому поки всі вирізають страшні обличчя на гарбузі, ви можете приготувати дуже смачний чізкейк. З появою такого десерту, в будинку з'являться і радісний сміх дітей, і навіть дорослих.

Продукти для рецепту

Кориця Еко мелена 20г
11.50 - 18.50

Кориця Еко мелена 20г

20 г

Інгредієнти

Кориця Еко мелена 20г

5 г.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

450 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

200 мл.

Сир Філадельфія 500г

500 г.

Сіль Єгипет

5 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

4 шт.

Імбир

3 г.

Іграшка для собак Pet Fun Кавун м'яка 18x18см

250 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

200 г.

Крем-фарба Florex для волосся гіркий шоколад

100 г.

Печиво Здраво Галетне затяжне

250 г.

Масло вершкове домашнє

150 г.

Цукор тростинний Verival нерафінований 500г

450 г.

Етапи приготування

01

Спочатку приготувати гарбуз: помити, нарізати пластинами та почистити від шкірки, покласти м'якуш в кастрюлю насипати щіпку солі, налити воду, щоб вона покривала гарбузу, та тушкувати 10 хвилин.

02

Тим часом, покласти печиво в комбайн з двома склянками тростинного цукру, та перемолоти все до отримання крихтоподібної суміші. Пересипати крихти печива до миски, та змішати з ростопленим маслом. Приготованою сумішшю з печива, викласти дно і борти круглої форми для випікання діаметром 24 см., попередньо вистеливши форму промасленим папером. За допомогою столової ложки, розрівняти суміш по дну форми та її бортам. Поставити форму з основою в холодильник як мінімум на 30 хвилин, а тим часом приготувати наповнювач для торту.

03

Помістити до міксеру сир "Філадельфія", цукор, м'якуш гарбуза, змішати все кілька хвилин. Потім додати сік лимону, імбир, корицю, сіль, вершки та яйця, по-одному.

04

Коли інгредієнти добре перемішаються, і вийде гладенька однорідна суміш, вимкнути міксер та перелити крем до форми. Відправити чізкейк до духовки, попередньо нагрітої до 190°С, на 50 хвилин. Готовий пиріг залишити охолоджуватися у формі поки він не опаде.

05

Коли гарбузовий чізкейк охолоне, можна буде переходити до прикрашання: розтопити на водяній бані 100 г. подрібненого гіркого шоколаду, та перелити його в пакетик із паперу, звернутого конусом. Відрізати кінчик конуса та намалювати на пирозі павутину, а на основі карамелі, створити маленького павука. Поставити в холодильник як мінімум на 3 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв