
М’ятний сендвіч
Всі ми любимо смачно і ситно перекусити. У справу відразу ж йдуть звичні, але від цього не менш надокучливі бутерброди. Пропонуємо урізноманітнити Ваш черговий прийом їжі «на ходу» сендвічем – англійським найближчим родичем бутерброда. Ви, напевно, відразу подумали про соковиту м'ясну начинку, що зручно розташовується між двома свіжими скибочками хліба? А ось і ні. Пропонуємо Вам приготувати незвичайний варіант перекусу – дуже смачний і освіжаючий сендвіч з м'ятним соусом і сиром, яким можна підкріпитися в дорозі, взяти собою на пікнік або просто приготувати вдома. Для даного сендвіча використовуйте щільний, але свіжий хліб або булочку, інакше соковита начинка з соусу занадто його розм'якшить.
Інгредієнти
Хліб
160 г
Сыр
80 г
М’ята
50 г
Кокосова стружка
60 г
Перець чилі
20 г
Імбир
20 г
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
М'яту, кокосову стружку, перець чилі і сіль змішати з 2 ч. л. води. Подрібнити в блендері до консистенції соусу.
02
Одну частину шматочка хліба сендвіча щедро змастити соусом, викласти сир, накрити другою частиною хліба. І обсмажити на розпеченій сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів