Макарони по-американськи - Image

Макарони по-американськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Макарони по-американськи або «Mac and Cheese» - це просте щоденне домашнє блюдо для американців. Блюдо швидко і легко готується, але має свою родзинку. Завдяки молочно-сирному просочуванню макарони виходять дуже соковитими, м'якими і в процесі запікання покриваються ніжною хрусткою скоринкою. Сир для цієї страви краще брати з гострим смаком, наприклад Чеддер, а ще можна використовувати одночасно сири 2-х сортів: м'який і твердий. Завдяки цьому у макаронів буде більш насичений смак. Також можна сміливо експериментувати і зі спеціями. Макарони по-американськи - дуже смачне і ситне блюдо, воно подобається і дітям, і дорослим, тому чудово підійде для сімейної вечері.

Продукти для рецепту

Сіль Єгипет
12.50

Сіль Єгипет

за 1 кг

Інгредієнти

Сіль Єгипет

за смаком

Масло вершкове домашнє

25 г.

Сир твердий Грана Падано 32%

50 г.

Карі Carmencita 40г

1 ч. л.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

450 мл.

Бульйон Auchan грибний 60г

350 мл.

Макарони Pantanella Filini 500г

350 г.

Етапи приготування

01

Поставити каструлю з підсоленою водою на вогонь, висипати макарони, довести до кипіння, варити до повної готовності протягом 10-12 хвилин, стежити щоб вода постійно кипіла. Воду злити, макарони промити в друшляку під холодною водою.

02

Духовку розігріти до 180°C.

03

Влити бульйон і молоко в каструлю, поставити на вогонь, розігріти, додати макарони в каструлю, посипати карі. Ретельно перемішати, перекласти макарони разом з підливкою в форму для випікання. Посипати зверху тертим сиром, викласти шматочки вершкового масла. Випікати в духовці протягом 15-30 хвилин, до появи золотистої скоринки. Подавати відразу ж.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв